Rädda din betongtrappa med experthjälp - Boka en kostnadsfri besiktning idag!

Många betongtrappor börjar få skador och skämmer våra hus och gör dem farliga att gå på. Det är rejält kostsamt att gjuta en ny betongtrappa prisbilden sträcker sig upp till 100 000 kronor för en trappa av normalstorlek men kan kosta mer än så om du har en betongtrappa av en större modell. Därför är det viktigt att åtgärda skador i tid.

Undvik kostsamma nygjutningar - reparera i tid

Är din betongtrappa skadad, färgflagnad eller i behov av renovering? Oroa dig inte - vi på Betongtrappexperten är här för att hjälpa dig! Med över 30 års erfarenhet inom betongarbeten erbjuder vi skräddarsydda lösningar för villaägare, bostadsrättsföreningar och allmännyttan.

Exempel på reparerade och betongfrästa betongtrappor

Många blir minst sagt förvånade över vad vi kan åstadkomma med våra egenutvecklade arbetsmetoder. Denna tjänst är för dig som har ett äldre hus och endast vill reparera och återställa den klassiska stilen.

Snabba fakta om oss

Vi har en lång erfarenhet, så hos oss får du ta del av 80 års samlad erfarenhet av puts och betongrenovering efter av att ha utfört miljontals kvadratmeter av åtgärder på puts och betongytor.

Det innebär att vi har kostnadseffektiva egenutvecklade arbetsmetoder som kan rädda rätt illa åtgångna betongtrappor. Det är stora värden att kunna behålla fastighetens stil...

Exempel på stenbeklädda betongtrappor med Waskolite®

Några av alla betongtrappor vi har stenbeklätt med Waskolite® (tidigare Marmocit) under alla år. Referenser finns över hela Stockholms län.

Omdömen från kunder

Stort tack för ett mycket bra jobb. Dessutom är ni exemplariska som hantverkare.
"Niclas Vidarstigen Huddinge"

Vi var oroliga att trappan med flagande färg och rostiga armeringsjärn och betong som lossnade i sjok undertill skulle vara bortom räddning. Men nu är trappan finare än någonsin. Ett mycket väl genomfört arbete av folk som har ett stort kunnande inom området.
"Daniel Terrassvägen Nacka"

Mycket gediget arbete och fin, personlig service! Snabb och enkel kommunikation. Proffs ut i fingerspetsarna med många års erfarenhet gör att vi med enkelhet valde er. Tryggt och snyggt!

"Fia Brf Vivelvägen Älvsjö"

Boka kostnadsfritt hembesök

För att få en korrekt offert är det enklast att boka ett kostnadsfritt besök. Vi kommer ut och gör en besiktning och beräknar storlek och skadebild för att kunna lämna ett kostnadsförslag, baserat på just din trappa.

Ring 070-753 01 94 eller fyll i vårat kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

CAPTCHA image

Personuppgifter är de uppgifterna som du lämnar till oss när du fyller i kontaktformuläret för att vi ska kunna kontakta dig. Vi sparar ditt namn, din adress, telefonnummer och e-postadress. Du kan läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår intigritetspolicy »