Välkommen till Betongtrappsexperten

Vi utför alla typer av åtgärder på betongtrappor. Vi reparerar och lagar betongtrappor med egenutvecklade arbetsmetoder som håller över tid. Vi beklär också betongtrappor med vårt egna halksäkra stenbeläggningsmaterial Waskolite® (tidigare Marmocit). Vi utför även nygjutning av betongtrappor.

Undvik kostsamma nygjutningar - reparera i tid

Många betongtrappor har blivit till åren och dessa betongtrappor börjar nu få skador. Att gjuta en ny betongtrappa är ett omfattande arbete som kan kosta upp till 100 tusen kronor. Men det kan kosta betydligt mer än så om du har en större betongtrappa. Därför är det klokt att undvika kostsamma nygjutningar av betongtrappor genom att reparera betongtrappan i tid.

Exempel på reparerade och betongfrästa betongtrappor

Många blir minst sagt förvånade över vad vi kan åstadkomma med våra egenutvecklade arbetsmetoder. Denna tjänst är för dig som har ett äldre hus och endast vill reparera och återställa den klassiska stilen.

Snabba fakta om oss

Vi har en lång erfarenhet, så hos oss får du ta del av 80 års samlad erfarenhet av puts och betongrenovering efter av att ha utfört miljontals kvadratmeter av åtgärder på puts och betongytor.

Det innebär att vi har kostnadseffektiva egenutvecklade arbetsmetoder som kan rädda rätt illa åtgångna betongtrappor. Det är stora värden att kunna behålla fastighetens stil...

Exempel på stenbeklädda betongtrappor med Waskolite®

Några av alla betongtrappor vi har stenbeklätt med Waskolite® (tidigare Marmocit) under alla år. Referenser finns över hela Stockholms län.

Omdömen från kunder

Stort tack för ett mycket bra jobb. Dessutom är ni exemplariska som hantverkare.
"Niclas Vidarstigen Huddinge"

Vi var oroliga att trappan med flagande färg och rostiga armeringsjärn och betong som lossnade i sjok undertill skulle vara bortom räddning. Men nu är trappan finare än någonsin. Ett mycket väl genomfört arbete av folk som har ett stort kunnande inom området.
"Daniel Terrassvägen Nacka"

Mycket gediget arbete och fin, personlig service! Snabb och enkel kommunikation. Proffs ut i fingerspetsarna med många års erfarenhet gör att vi med enkelhet valde er. Tryggt och snyggt!

"Fia Brf Vivelvägen Älvsjö"

Boka kostnadsfritt hembesök

För att få en korrekt offert är det enklast att boka ett kostnadsfritt besök. Vi kommer ut och gör en besiktning och beräknar storlek och skadebild för att kunna lämna ett kostnadsförslag, baserat på just din trappa.

Ring 070-753 01 94 eller fyll i vårat kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

CAPTCHA image

Personuppgifter är de uppgifterna som du lämnar till oss när du fyller i kontaktformuläret för att vi ska kunna kontakta dig. Vi sparar ditt namn, din adress, telefonnummer och e-postadress. Du kan läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår intigritetspolicy »