Renoverad betongtrappa i Hässelby.

Husägarna i Hässelby hade problem med sin stora långa yttertrappa i betong från garageuppfarten till husets entré. Man hade tidigare reparerat och lagt en hel del pengar på en tidigare renovering av yttertrappan där entreprenören valt att slamma ytskiktet på trappan med en betongslamma som man sedan målat med en betongfärg.

Tyvärr flagade och lossnade färgen relativt snabbt efter reparationen och den gamla lagade betongen hade börjat vittra sönder. Vid besiktning konstaterades att man förmodligen inte hade haft tillräcklig vidhäftning mot underlaget när man reparerade och putsade upp skadorna. Därför letade husägaren efter en permanent lösning som var snygg, hållbar, halkfri och enkelt att rengöra.

Alla skadade partier är borttagna på betongtrappan och reparerade. Betongtrappan är nu klar för att lägga på den halksäkra stenbeläggningen.

Därför tog man beslutet att välja Marmocit Classic som en helhetslösning för sin långa yttertrappa som gick ända nerifrån garageuppfarten upp till husets trädgård och vidare upp till entrétrappan och husets entré.

Är du intresserad av att få en proffsfixad yttertrappa med halkskydd som håller över tid?
Kontakta oss. En offert från oss är alltid kostnadsfri och förutsättningslös.