Renoverade entrétrappor på Bostadsrättsförening Cementgjutaren i Enskede

Renoverad entrétrappa av betong

Brf Cementgjutaren på Kyrkogårdsvägen i Enskede hade problem med fula och slitna entrétrappor. Fasaden och husgrunden hade tidigare renoverat medans föreningens entrétrappor av betong hade fått vänta. Dom hade varit hela och funktionella en längre tid men efter vinterns hårda åtgång hände  något med trapporna.

Man upptäckte att sprickor och skador med betong som lossnat, varav två av trapporna hade fått rejäla skador. En akut åtgärd var ett måste. Några entreprenörer kontaktades men där vart orden inte nådiga. Trapporna måste rivas och gjutas om var entreprenörernas konstaterande.

Sliten betongtrappa i behov av renovering

Att bila ner betongtrapporna och gjuta nya skulle bli en alldeles för stor kostnad för den lilla föreningen eftersom man nyligen installerat en ny värmepump i fastigheten. Efter ett ihärdigt letande kom ordföranden i föreningen kontakt med Marmocit. Efter kontakten bokades en besiktning och genomgång av entrétrapporna där man konstaterade att man kunde rädda dom befintliga betongtrapporna.

Gjutning och reparation av sliten betongtrappa

Några av entrétrapporna var mer åtgångna än andra och krävde större reparation- och gjutningsarbete. Efter reparation och gjutningar av skadade partier fick entrétrapporna ett halkfritt ytskikt av Marmocit.

Renoverade entrétrappor av betong

Bostadsrättsföreningens nyrenoverade entrétrappor med Marmocit halkfri ytskiktsbeläggning.

Är du intresserad av att få en proffsfixad yttertrappa med halkskydd som håller över tid?
Kontakta oss. En offert från oss är alltid kostnadsfri och förutsättningslös.