Snygg entré till huset

Snygg entrétrappa renoverad med Marmocit(En snygg entrétrappa renoverad med Marmocit ytskiktsbeläggning)

En snygg entré till huset är viktig för att skapa en välkomnande känsla till huset. Stanna upp och titta på din entré. Hur ser den ut idag? Känns det som att din entré är välkomnande? Skapar din entré den helhetsbilden du vill att huset ska ge? Är det ordning och reda runt huset och entrén så att det skapar den trivseln du vill få med ditt hus?

Snygg entrétrappaEn snygg marksten som leder fram till husets entré är alltid välkomnande och att ställa ut blomkrukor och ljuslyktor är en relativt enkel åtgärd för att skapa en välkomnande och snygg entré till huset. Men det man ska tänka på är att det första som möter dig som husägare och dina gäster när man kommer fram till huset är entrétrappan.

Snyggt renoverad betongtrappa med Marmocit

En sliten och sargad entrétrappa gör det extra svårt att skapa ett trevlig intryck och välkomnande entré. Att måla en betongtrappa utomhus är en frestande och billig åtgärd men det är också förenat med fara för den som ska gå i trappan eftersom målarfärgen kan bli väldigt hal vintertid. Ett annat problem med målarfärg är ett ständigt underhåll eftersom färgen ofta släpper och trappan behöver målas om, ibland redan efter första vintern. Att lägga klinker eller skiffersten på en betongtrappa kan också skapa problem och underhåll eftersom fogen är den svaga punkten på en klinkertrappa. Rörelse i marken skapar sprickor i fogarna som gör att vatten och fukt tränger ner och spränger bort klinkerplattorna.

Att renovera och lägga en ny beläggning på en betongtrappa med Marmocit på en sliten och ful gammal entrétrappa ger ett ytskikt som är underhållsfritt, halkfritt och enkelt att göra rent.
 

Kostnadsfri offert?

Det är enkelt att få en kostnadsfri prisuppgift på åtgärd  av din betongtrappa. Skicka ett mail så kontaktar vid dig.

Prisförfrågan

Bildgalleri ett axplock av renoverade betongtrappor

Bildgalleri ett axplock av renoverade betongtrappor

Klicka på bilderna för förstoring: Det är enkelt att få en kostnadsfri prisuppgift på …

Om oss

Om oss

Vi har arbetat med hus och byggprojekt i tre decennier. - Förutom vår erfarenhet av …

Frågor och svar om Marmocit Classic

Frågor och svar om Marmocit Classic

- Här har vi samlat dom vanligaste frågorna vi får om materialet Marmocit vid renovering …